Buro dots

Wat zijn populaire zakelijke geschenken?

Geplaatst op

Het geven van zakelijke geschenken is één van de pijlers waarop een zaak zijn PR kan bouwen. Door de jaren heen zijn er verschillende zakelijke geschenken geweest die gegevens zijn en waar mensen wel of niet blij mee waren. Het feit wil dat er een standaard aantal zaken zijn die altijd goed in de smaak vallen en waar je dus je zakelijke relaties een beetje een boost mee kunt geven. In deze blog gaan we je vertellen welke zakelijke geschenken helemaal top zijn. Kijk even met ons mee en laat je inspireren. 

Innovatie

Veel ondernemers houden ervan om helemaal op de hoogte te zijn als het gaat over de innovatieve dingen die kunnen spelen bij het zaken doen, zoals verschillende artikelen voor op kantoor. Het is dus zeer verstandig om een cadeau te geven dat inspeelt op de behoefte van ondernemers om innovatief te werk te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe houder voor een bepaalde telefoon die in de auto gezet kan worden. Een handige USB-stick is ook altijd prettig. 

Klassiek

Wanneer we kijken naar de dingen die goed scoren dan zijn mokke altijd ook altijd erg belangrijk op kantoor. Want iedereen weet dat er kantoor behoorlijk wat af gedronken wordt Het Zwarte Goud wordt het liefst in een mok gedronken zodat er een behoorlijke besparing optreedt aangaande de plastic bekers. Deze zijn natuurlijk erg slecht voor het milieu, wanneer ze gemaakt zijn van ouderwets plastic. Dus een mok is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens een keer een manier om ecologischer te ondernemen.

Een variatie op de mok is een glas dat je ook nog eens een keer kunt laten graveren. Door glazen graveren wordt het cadeau extra persoonlijk. 

Mobiel zijn 

Een onderneming wil zijn mobiel mogelijk zijn en daarom is het belangrijk een goede tas te hebben waarin alles in meegenomen kan worden. Je kunt gaan voor plastic spullen, maar dat is weer niet milieuvriendelijk, Daarom is een katoenen tas veel beter. Dit kun je prima geven aan je zakelijke relaties, zo’n katoenen tas.

De gouden regel eerste bedenken wat je zelf graag zou willen hebben en dit dan te geven aan je zakelijke relaties. Ken je de mensen al heel lang dan mag het cadeau wat duurder zijn, is een zakelijke relatie nieuw dan is een cadeau van minderwaarde ook prima als begin.

Gerelateerde berichten

Over ons

We houden je op de hoogte van tal van leuke onderwerpen uit de wereld van business, techniek en life style. Puur om dat we ervan houden om trends te volgen die met innovatie te maken hebben in deze gebieden.

Contactgegevens

Via info @ burodots.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden