Buro dots

Online drumles of privéles van een professionele drumdocent

Geplaatst op

Of je nu een strakke beat wilt spelen, snelle fills wilt leren of soepele swing. Drumles kan je het allemaal bijbrengen. Wil je beginnen met drummen; is leren drummen altijd je droom geweest of ben je al een tijdje bezig en wil je misschien naar het conservatorium of speel je in een band en wil je wat structureel aan je stijl werken? Wil je meer weten over jazz, jazzrock drummen, latin of odd meters of wil je op een algemenere manier werken aan je techniek, coördinatie en timing? Dan ben je bij de muziekdocenten van muzieklesvergelijken.nl aan het goede adres.

Over de drumdocent

Wat ik met de drumlessen voor ogen heb, is de student op termijn de gereedschappen te geven om zelfstandig zijn weg op het instrument te kunnen vinden. Dit doe ik door een solide basis te geven op het gebied van techniek, repertoire en klankvoorstelling. Vanwege mijn jarenlange ervaring in het lesgeven ben ik als drummer breed georiënteerd en kun je als leerling bij mij verschillende kanten op, ik geef les in verschillende stijlen, zoals jazz, pop, rock en blues.

Lesvormen

Drumles is in verschillende vormen mogelijk, privélessen, maar een duoles is ook mogelijk. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Ook is het mogelijk om voorbereid te worden voor een toelating aan het conservatorium of theorieles te volgen. Gedurende het seizoen (schooljaar basisschool) kun je wekelijks les krijgen gedurende een half uur, 45 minuten of een uur. Met volwassenen spreek ik vaak een serie van 10 lessen af.

Voordelen van online drumles

  • Antwoord op al uw vragen over het elektronische drumstel
  • Meteen de beschikking over gratis informatie
  • Praktijkgerichte informatie
  • Beter leren drummen en daarmee honderden euro’s besparen
  • Maximaal speelplezier hebben
  • Op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen
  • Wacht niet langer! Word nu een betere drummer!

Inschrijven voor online drumles
Schrijf je nu in op de website muzieklesvergelijken.nl en ontvang meteen gratis het boekje ‘De voordelen van elektronisch drummen’. Profiteer dus meteen van de gratis informatie en doe er je voordeel mee. Daarnaast zal er antwoord worden gegeven op al je vragen. De informatiefolder leert je snel en eenvoudig kennis maken met je electronisch drumstel en elektronisch drummen (handig voor oefenen voor de drumlessen). Schrijf je dus nu meteen in en word een betere drummer terwijl je ook nog eens geld bespaart.Zijn er ook nadelen aan muziekles via internet?
Natuurlijk zijn er ook nadelen te bedenken voor het online drumles volgen. Zo mis je bijvoorbeeld direct contact met de docent. Het is via internet lastiger om te letten op de techniek (van de drumstokken), houding en bladmuziek lezen. In fysieke lessen is dat net wat effectiever. Daarom is online drumles ook meer geschikt voor muzikanten die al redelijk kunnen spelen. Beginners kunnen beter naar een echte muziekschool gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden