Buro dots

Hoe je snel hoger rankt in Google

Geplaatst op

Wanneer je een domeinregistratie en website hebt vastgelegd is de volgende stap om een goede plek te krijgen in de zoekmachines. Hoe rank je echter hoger in  Google? Hoe krijg je hogere zoekmachine posities? Er zijn verschillende tips om te gebruiken. Laten we ze snel met je doornemen.

On site tips

Het is belangrijk om de site zelf eerst op orde te maken. Het is belangrijk om de juiste snelheid te hebben bij het laden van de site. Daarnaast moet de url zoekmachinevriendelijke zijn. Het is dan domeinnaam.nl/dit-is-het-zoekwoord. Kijk ook naar de meta omschrijving en uiteraard ook naar de frequentie dat een zoekwoord op de pagina voorkomt. Een tot twee procent is voldoende. Zorg ook voor een sitemap op de website. Het zal de zoekmachines makkelijker maken om door de hele site te gaan. Het is een voordeel.

Off site tips

Naast het zoekmachine vriendelijk maken van de site zelf is het ook goed om de site te promoten. Het wordt ook wel linkbuilding genoemd. We zullen het er zo nog wat meer over gaan hebben. Het komt erop neer dat er verwijzingen komen naar de site zelf. Het kan komen vanaf de social media sites, blogs, startpagina en andere sites.

Link Building

Het is belangrijk om de linkbuilding op de juiste manier te doen. De linkbuilding is de basis om hoger in de zoekmachines te komen. Zorg er wel voor dat de linkbuilding op een natuurlijke manier verloopt. Wanneer een site in één keer duizend links krijgt dan gaan de alarmbellen af bij Google en wordt de site teruggezet naar achteren in plaats van naar voren. Bouw het rustig en goed op iedere maand. Kijk naar het linkprofiel van de concurrentie en zorg dat hier ook links komen naar de eigen site. Zo kom je boven de concurrentie!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden