Buro dots

Heb jij behoefte aan een goed gesprek?

Geplaatst op

Je kan af en toe het gevoel hebben dat je uit balans bent. Misschien lopen je sociale contacten niet goed, is je relatie net stukgelopen of gaat het niet goed op je werk. De stap naar een psycholoog is dan logisch, maar meestal wel een lastige stap. Bijvoorbeeld omdat je niet graag wil praten over je problemen of omdat je niet wilt dat anderen je daar zien. Online hulp kan dan een oplossing zijn.

Online psychologische hulp

Een online psycholoog kan je helpen met je problemen. Het is voor jou in een veilige omgeving, gewoon vanuit je eigen huis. De hulp kan gegeven worden via Skype, maar ook via de e-mail chat of Whatsapp, net wat jij fijn vindt. Dit allemaal omdat iedereen de mogelijkheid moet hebben met een psycholoog te kunnen praten wanneer dit nodig is. Dit kan zijn voor een luisterend oor, maar ook voor advies en zelfs coaching. 

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je de therapie gewoon vanuit je huis kunt volgen en wanneer het voor jou het beste uitkomt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en Skype, een e-mailadres of Whatsapp. Daarnaast is er geen wachtlijst, is het gesprek altijd beveiligden spreekt de psycholoog altijd je eigen taal. Ook zijn alle psychologen professionele GZ-psychologen.  

Hoe werkt het?

Nadat jij je hebt aangemeld volgt er altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek. Hierin wordt goed en duidelijk uitgelegd hoe er gewerkt wordt en heb jij ook de kans je vragen te stellen. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een eerste sessie. Dit gebeurt altijd op een moment dat het voor jou het beste uitkomt. En wil je graag anoniem blijven, dan is dat ook mogelijk. Je kan namelijk online praten met je psycholoog, eventueel volledig anoniem.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden