Buro dots

Een upgrade voor je pakketjes

Geplaatst op

Stuur jij of stuurt jouw bedrijf regelmatig pakketjes en plak je deze dicht met duct tape, doorzichtig tape of eenkleurig tape? Misschien is het tijd om te overwegen dit op te leuken. Er zijn namelijk opties om gepersonaliseerd tape te gebruiken om je pakketjes te dichten. Daarmee worden de pakketjes niet alleen leuker, maar ook persoonlijker. Bovendien is het een ideale reclame voor je bedrijf – iedereen die het pakketje ziet, ziet het opvallende tape.

Opvallen met tape

Je kunt tape laten bedrukken met de naam van je bedrijf, bijvoorbeeld. Of met het logo van je bedrijf, of met allebei. Je kunt ook codes of instructie laten drukken op de tape. Alles wat jij kan bedenken, kan gedrukt worden op tape. Pakketjes ontvangen wordt niet alleen bijzonderder, pakketjes sturen wordt ook veel leuker. Mensen voor wie het pakketje niet bedoeld is, kunnen ook het tape zien. Met een link naar je website of social media, kun je zo meer bezoekers genereren en meer aandacht voor je bedrijf.

Een natuurlijke variant

Dat hoeft natuurlijk niet. Het ziet er simpelweg leuker uit dan standaardtape. Je kunt ook de keuze maken voor bedrukte papiertape. Het idee is hetzelfde: je kunt van alles laten drukken op de papiertape. Papiertape is verkrijgbaar in wit of bruin en heeft een basis van PVC of PP. Het voordeel is dat het een ecologische uitstraling heeft. Dit past wellicht beter bij jouw bedrijf dan de standaardtape. Papiertape heeft een kleef-laag van natuurrubber en oogt ook natuurlijk. Bovendien kan papiertape met de hand afscheuren en heb je geen afscheurrol nodig.

Voordelen van uniek tape

Voordelen van zowel standaard bedrukt tape als papieren bedrukt tape zijn het goed dichthouden van de pakketjes. De ontvanger kan gemakkelijk zien aan de tape of het pakket open is geweest. Omdat het jouw unieke bedrukte tape is, kan iemand anders niet een nieuw stuk tape plakken en het openen verbergen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden