Buro dots

Dit zijn drie redenen om een bedrijfsbord te laten ontwerpen

Geplaatst op

Er is altijd veel concurrentie, in welke branche je ook actief bent. Het is dan ook belangrijk dat je op één of andere manier toch opvalt in de meute. Een bedrijfsbord ontwerpen kan hierbij helpen. Door deze aan te laten sluiten op jouw huisstijl breng je gelijk jouw merk naar buiten.

De borden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Ook kun je kiezen om een award te laten graveren voor bij de ingang van je winkel bijvoorbeeld. Een bedrijfsbord ontwerpen en ophangen brengt dan ook een aantal voordelen met zich mee.

1. Maak een goede indruk

Gebruik maken van een bedrijfsbord draagt bij aan de externe presentatie en de eerste indruk van klanten. Door een passend ontwerp kun jij gelijk een gevoel of visie bij de klant overbrengen. Voor gelijk iets meer informatie kun je ook een passende award laten graveren. Een RVS plaquette bij de voordeur bijvoorbeeld over een gewonnen prijs.

2. Locatie is duidelijker

Zeker op wat locaties met meerdere gebouwen kan het misschien lastig zijn om jouw bedrijf op te laten vallen. Een bedrijfsbord verduidelijkt jouw locatie. Dat is zeker handig voor mensen die voor de eerste keer langskomen. Door het ontwerp te laten passen bij jouw huisstijl kunnen mensen in één oogopslag zien waar zij moeten zijn.

3. Je bedrijf valt op

Een bedrijfsbord ontwerpen zorgt er ook nog eens voor dat je beter opvalt. Het maakt het buitenaanzicht van je bedrijf niet alleen aantrekkelijker, ook is het marketingtechnisch voordelig. Stel je hebt jouw winkel in een wat drukke winkelstraat. Er zijn veel mensen die daar niet specifiek voor één winkel lopen. Door een uniek en opvallend bedrijfsbord te hebben kan dit potentiële klanten opleveren. Zij zien jouw bord en worden daar misschien wel door aangetrokken terwijl ze niet specifiek voor jouw winkel kwamen. Een award laten graveren kan ook een leuk extraatje zijn om die nieuwe klant letterlijk over de drempel te krijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden