Buro dots

3 manieren hoe je je bedrijf visueel onder de aandacht brengt

Geplaatst op

Of je nu al lang ondernemer bent of je bent net begonnen. Het is belangrijk om als bedrijf zijnde zichtbaar en onder de aandacht te blijven, anders zal men je website of bedrijf snel vergeten. Net als tijdens tentamens is de kracht van de herhaling fantastisch, hoe vaker iemand jouw bedrijfsnaam of website ziet, hoe beter je het onthoudt. Zoals bedrukte kleding dragen van Aktieshirts. Hieronder meer manieren hoe je je bedrijf visueel onder de aandacht kan brengen. 

Visitekaartjes

Zorg voor een origineel en opvallend visitekaartje met een mooi design. Het moet in een oogopslag ook duidelijk zijn wat voor bedrijf je hebt en de juiste gegevens moeten op het kaartje staan: naam, adres en telefoonnummer. Zorg dat je de visitekaartjes uiteraard ook ‘uitdeelt’ aan potentiële klanten. Nu we veel online werken is het belangrijk dat je online ook een soort visitekaartje hebt, dit bereik je bijvoorbeeld door het opzetten van social media kanalen of het laten plaatsen van informatie over jouw bedrijf bij bedrijfsgidsen. 

Autobelettering 

Reclame op een bus of auto valt op. Eigenlijk kun je deze vorm van reclame bijna zien als een rijdend billboard. Gebruik dus ook echt je bus of auto om reclame te maken voor je bedrijf. Zorg er ook hier voor dat de informatie goed leesbaar is en dat het meteen te zien is wat voor soort bedrijf je hebt. Doordat je rondrijd met je auto en deze vaak op andere plekken neerzet, breng je in meerdere dorpen, momenten en plaatsen je bedrijfje onder de aandacht! 

Bedrukte kleding/werkkleding 

Kleding met het logo of de naam van je bedrijf is onmisbaar, tenminste als je een beroep uitoefent waarbij er medewerkers vaak op pad zijn of wanneer je een winkel hebt. De bezoeker herkent zo meteen wie er werkt en eventueel in staat is om te helpen en ook op deze manier komen mensen weer in aanraking met je merk. Doe je met je collega’s mee aan een voetbaltournooi? Laat dan bijvoorbeeld voetbalshirtjes bedrukken in de huisstijl van je bedrijf. Je kunt shirts bedrukken maar ook sweaters en andere typen kleding. Kijk op aktieshirts.nl voor de mogelijkheden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden